Zprávy

Vakcíny by mohly být hotové příští měsíc.
Čas vydání: 2021-01-25 08:46:27  Hity: 11

Vakcíny by mohly být hotové příští měsíc.

 

Pfizer a BioNTechu mohou začít příští měsíc dodávat své vakcíny COVID-19, řekl úředník společnosti, což zakončuje povzbudivý týden, v němž vícenásobní vývojáři vakcín zveřejnili pozitivní výsledky pokusů.

Závěrečné údaje ze třetí fáze takzvané vakcíny Pfizer naznačují, že léčba je 95 procentuálně účinná při prevenci infekce a nezpůsobuje žádné závažné nežádoucí účinky.Farmaceutické společnosti stojící za vakcínou --Pfizer se s ídlem ve Spojených státech a Německo& 35;39;s BioNTechem & budou do několika dnů sdílet své výsledky s globálními regulátory drog.

 

 

Čistá energie hlavní zaměření energetických společností

 

State Power Investment Corp, jeden z China& 35;39;s nejlepšími pěti generátory energie, plánuje zvýšit svou instalovanou kapacitu na více než 220 gigafts by 2025.

Z toho, více než 60 procent by byla čistá energie, řekl jeho nejvyšší výkonný.

Čína se zavázala dosáhnout svého vrcholu emisí oxidu uhličitého o 2030.Snaží se také dosáhnout uhlíkové neutrality do 2060.let.SPIC tedy vybuduje stabilní, bezpečný a hospodárný systém čisté energie založený na komplementárním multienergetickém mixu vodní energie, větrné energie, fotovoltaického a energetického úložiště v Číně dlouhodobě, řekl Qian Zhimin, předseda Pekingské skupiny se sídlem v Pekingu.

 

 

    Baidu dále stepuje livestreaming

 

Baidu Inc oznámila v úterý, že získá Joyy Inc& 35;39;video-based entertainment livestreaming business v Číně za $3.6 miliardu v hotovosti, krok, který bude označit vyhledávač giant& 35;39;poslední foraye do rychle rostoucího on-line videa a livestreaming segmentu, a diverzifikovat zdroje příjmů mimo své hlavní vyhledávací podnikání,Podle odborníků.

Dohoda zahrnuje RR mobilní aplikace,YY.comwebové stránky a YY PC, mimo jiné.Uzavření transakce podléhá určitým podmínkám a očekává se, že se uskuteční v první polovině 2021, řekl Baidu.

 

   

AI hostí palivo China& yet35; 39;s livestream shopping boom

 

V posledních letech si čína& 35;39;v online prodejnách a značkách stále více najímají osoby ovlivňující sociální média s velkým fanouškem nebo profesionálními prodejci, kteří pomáhají propagovat své výrobky prostřednictvím livestreamingu.Zatímco streamer prezentuje produkty, produktové odkazy a poukazy se objeví na obrazovce pro diváky.

Hlavní online nákupní platformy země& 35;39;JD.comOba spustili své vlastní platformy, Taobao Live a JD Live, což podnítilo trend živého proudění e-commerce.


Předchozí: Přenos viru pod kontrolu je klí...

další: Více ztrát práce mezi starší...