Zprávy

Více ztrát pracovních míst u starších lidí než první myšlenka během pandemie
Čas vydání: 2021-01-14 10:51:05  Hity: 17

26e53a388574a226b61dc67caf65a6e.png

Poštovní pracovník Royal Mail prochází kolem hospody v Yorku, jak šíření coronavirus nemoc (COVID-19) pokračuje, York, Británie, března 31, 2020.

Nová pandemie koronaviru způsobila větší nárůst nezaměstnanosti u starších lidí ve Spojeném království než u kterékoli jiné věkové skupiny.

Toto překvapivé odhalení, které je v rozporu s dříve přijatou myšlenkou, že virus byl obzvláště tvrdý na mladé pracovníky, vyplývá z analýzy údajů Office for National Statistics vedených společností Rest Mens, internetovým pracovištěm.

Studie zjistila, že počet nezaměstnaných lidí ve Spojeném království ve stáří nejméně 50 se v uplynulém roce zvýšil o třetinu ve srovnání s nárůstem 24procent v celé populaci v produktivním věku.

Webové stránky uvedly, že celkový počet nezaměstnaných lidí ve Spojeném království ve stáří 24 nebo méně je větší než celkový počet lidí o padesát nebo více let starších, kteří nemají práci, ale změna v průběhu času v těchto populacích byla v padesátých letech dramatičtější.

Místo tvrdí, že zvýšení počtu nezaměstnaných lidí bylo 25 procent pro ty starší 18 až 24, 28 procent pro ty, kteří zestárli 25 až 34, 19 procent pro ty starší 35 až 49, a 33 procent za padesát.

Noviny Guardianu citovaly Stuarta Lewise, zakladatele Rest Mens, jak říká: " Není pochyb o tom, že právě teď čelíme krizi zaměstnanosti mladých lidí, ale méně dobře zdokumentovaná je skutečnost, že čelíme také dlouhodobé katastrofě nezaměstnanosti u starších pracovníků. "

John Philpott, bývalý ředitel institutu pro politiku zaměstnanosti, řekl strážci: " Populární názor, že pandemie COVID-19 Zranit mladé mnohem více, pokud jde o práci, to neříká celý příběh.Vzhledem k tomu, že úroveň volných pracovních míst je daleko pod pandemickou výší, usilující o zaměstnání v každém věku se snaží najít práci a endemická věková diskriminace to činí pro nezaměstnané lidi starší než padesát dvojnásob obtížným. "

Oddělený výzkum z londýnského neziskového centra pro stárnutí lepší a nezávislé výzkumné organizace Učení a Práce Institut zjistil, že kolem 377,000 starší pracovníci budou mít zvláště vysoké riziko ztráty zaměstnání, když vláda& 35;39,

A je pravděpodobné, že to bude pro zranitelné pracovníky po určitou dobu obtížné, neboť ekonomika pokračuje v boji, podle Andyho Haldana, hlavního ekonoma v Bank of England.

Haldane v pondělí během konference pro charity organizované médii občanské společnosti řekl, že pandemie zanechá odkaz nejen nezaměstnanosti, ale i vysokých dluhů, zmeškaných vzdělání a problémů duševního zdraví.

" Oznámení o vakcíně za posledních pár týdnů nabízejí naději na konci tunelu, " Zpravodajská agentura Reuters ho citovala jako vyjádření. " I s vakcínou však tato krize jasně povede k přetrvávajícím jizvám, zejména na nejchudších a nejvíce znevýhodněných.

" Ale řekl, že přibližně dvě třetiny ekonomické ztráty, které následovaly po uvalení národního& sociálního pojištění;39.

" Myslím, že je nyní rozumné a realistické mluvit o příštím roce jako o tom, že pro nás bude ekonomicky základem, " On přidal.

Předchozí: Přenos viru pod kontrolu je klí...

další: Hongkong vyzval k urychlení prot...