Zprávy

Přinesení virus rozšířeného pod kontrolou klíčem k globálnímu hospodářskému oživení: G20 vůdci
Čas vydání: 2021-06-28 17:20:04  Hity: 24

12.jpg

Vedoucí představitelé skupiny 20 (G20) ve svém společném prohlášení zdůraznili, že je naléhavě nutné rozšířit COVID-19 virus je pod kontrolou, což je klíčem k podpoře celosvětové hospodářské obnovy.

V vůdcích'Prohlášení vydané v neděli na závěr těchto dvou-V den summitu G20 Riyadh řekli vedoucí představitelé G20, že COVID-19 pandemie a její bezprecedentní dopad je jedinečný šok, který odhalil"zranitelnosti v naší připravenosti a reakci a podtrhly naše společné výzvy."

Vedoucí představitelé G20 zdůraznili své přesvědčení, že koordinované globální akce, solidarita a multilaterální spolupráce jsou dnes více než kdy jindy nezbytné k překonání současných problémů.

Rovněž uznaly, že propojení, digitální technologie a politiky sehrály klíčovou úlohu při posilování reakce na pandemii a usnadnění pokračování hospodářské činnosti.

Vedoucí představitelé se rovněž zavázali, že podpoří připravenost na globální pandemii, prevenci, odhalování a reakci, podpoří mnohostranný obchodní systém a urychlí úsilí o ukončení chudoby a řešení nerovností.

Ty dvě.-den vedoucí G20'Summit, který se konal pod saúdským předsednictvím, skončil v neděli.

Předchozí: Hongkonga vyzvářil, aby převza...

další: Více ztrát práce mezi starší...